Du er gjest nr:

mandag 16. april 2012

4 Steg mot vårvakker hud


Triksene som gir vinteransiktet en ny start.

Men det er ikke bare å rigge seg til i solveggen ved kafébordet og myse. Først bør du gjøre huden din vårklar, og ikke minst - du må beskytte den mot sterk vårsol.
4 steg mot vårvakker hud
EN GOD START: En skrubb etterfulgt av fuktighetsmaske gir huden glød. (Foto:Colourbox)

Fram med ansiktsskrubben


Om vinteren blir huden tørrere på grunn av lave temperaturer ute, og tørr, varm luft inne. Bli kvitt døde hudceller med en mild ansiktsskrubb. Du trenger ikke kjøpe en rådyr en, men pass på at den har fine korn som ikke ødelegger sart ansiktshud. Og holdskrubbkremen langt unna øyepartiet - den tynne huden her tåler ikke slik behandling.

Legg en fuktighetsmaske


Etter skrubben bør du legge en kjølende fuktighetsmaske. Da sikrer du at huden får næringen den trenger, og den vil bli mye finere og mer glødende etterpå. Har du aloe vera gele fungerer dette helt fint som fuktighetsmaske. Smør på et tykt lag, og la det sitte i 10-15 minutter. Du kan også mage din egen maske - Oppskrift kommer i morgen ;-)

Bytt dagkremen


I vinter har du sikkert brukt en fetere krem enn vanlig for å holde huden fuktig. Nå kan du bytte til en lettere dagkrem som gir fuktighet uten å inneholde så mye oljer. Den bør også ha solfaktor i seg, for da er du sikret mot skumle uv-stråler, uansett.

Putt solkremen i veska


Som nevnt er sola sterk nå på våren, og derfor bør du alltid ha en liten solkrem i veska, for de spontane kaffepausene på en benk i parken, eller de iskalde halvliterne på en uterestaurant etter jobb. Da slipper du å bli brent, og forebygger rynker og solskader i fremtiden. Befinner du deg i Norge er faktor 15 mer enn nok, ifølge hudlegene.


Tipset er funnet HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar